Waarom Berrybrothers?

Onze kernwaarden

Wij zijn Berrybrothers een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat.

Wat ons iedere dag weer verbind en energie geeft zijn onze kernwaarden. Wij werken met Passie en trots, zetten in op Persoonlijk contact, Durven anders te zijn en, het belangrijkste, we doen het samen! Dit is waar Berrybrothers voor staat en wat wij uitstralen.

Vanuit onze kernwaarden zijn wij dagelijks bezig met het telen van Nederlands zachtfruit. Dit doen wij vanuit onze specialisme en met jarenlange ervaring. Hierbij staat liefde voor het vak, passie voor het product en de meest moderne technieken centraal.

Wij hebben het hele proces van teelt en verpakking tot levering in eigen hand en kunnen daardoor optimale controle en perfecte kwaliteit garanderen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel door!

Onze visie

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer! Dan zien we je snel.

Onze Teams

Zachtfruit specialist; dat zijn wij niet alleen; dat zijn wij samen met ons team!

Constant blijven groeien; daar krijgen wij energie van! Niet alleen groeien in het aantal personeelsleden, hectare grond of afzet van zachtfruit. Maar ook groeien in onze kennis én kunde. En dit doen wij binnen al onze teams.

Wist je dat onze teams mooi op elkaar aansluiten? Team Teelt & Oogst kan alleen goed functioneren wanneer er voldoende gekwalificeerd personeel is. Hier zorgt het team Personeel & huisvesting voor. Door deze samenwerking wordt ons zachtfruit geteeld én geoogst; oftewel team Afzet & marketing kan aan de slag. Is er iets verkocht? Dan komt team Planning & productie om de hoek kijken. Gedurende dit gehele proces is team Financieel & administratie aanwezig om ervoor te zorgen dat alles klopt. Samen gaan we voor groei!

Deze manier van werken lukt alleen wanneer er goed gecommuniceerd wordt. Daarom vinden wij het belangrijk dat we het samen doen én er persoonlijk contact is. Zo komen de kernwaarden weer terug! 

Wil jij graag deelnemen aan een van deze teams? Lees dan snel door!

Werken bij Berrybrothers

Werken bij Berrybrothers betekent werken binnen een open familiebedrijf, waarbij de deuren altijd open staan; voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons komt werken en op de juiste manier gewaardeerd en beloond wordt. Wat kun je verder verwachten?

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris, afhankelijk van je functie en ervaring;
 • Wij werken met de CAO Open Teelten en de CAO Groenten en Fruit Groothandel;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Broodjes-dag op vrijdag;
 • Ruimte voor ondernemerschap, nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ontwikkelmogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden Oogstmedewerker

 • Wij werken met de CAO Open Teelten;
 • Een bonusregeling;
 • Directe uitbetaling van je vakantiedagen en het vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Huisvestingsmogelijkheden;
 • Hulp bij afsluiten van een zorgverzekering;
 • Hulp bij het halen van een sofinummer.

Huisvesting

Berrybrothers kan voor jou accommodatie verzorgen waar je verblijft. Wij hebben verschillende soorten accommodaties rondom ons bedrijf die volledig zijn gemeubileerd. 

Alle medewerkers die bij ons in de huisvesting wonen mogen gratis een fiets lenen. Hiermee verplaats jij je gemakkelijk van A naar B en ben je snel bij de supermarkt.

Heb je vragen over onze huisvestingsfaciliteiten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Omgeving

Roggel
De ligging van Roggel is ideaal met alle denkbare voorzieningen in de buurt. De dagelijkse boodschappen of winkelen en de horeca zijn op loop- en of fietstafstand te vinden in Roggel of in buurdorp Heythuysen. Ook de steden Roermond, Weert en Venlo zijn dichtbij.  Roggel ligt daarnaast pal aan natuurgebied Leudal. Het Leudal is een zeer populair recreatie- en wandelgebied.

Buren
Het levendige oranjestadje Buren wordt ook wel “de parel van de Betuwe” genoemd. Er zijn volop restaurants, terrassen en winkels aanwezig. Buren is zeer centraal gelegen. Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen zijn binnen 30 minuten te bereiken met de auto. De steden Tiel en Culemborg liggen op 10 minuten rijden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit  en analyse. Zie ons privacy-statement en Cookie beleid.